Software op Maat

Software op Maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. En dus komen de vele standaard softwareoplossingen die er zijn vaak tekort. Althans, wanneer je je klanten graag goed wil bedienen. Daarom bieden wij online bedrijfssoftware gemaakt op de behoefte van uw klant. Denk hierbij aan applicaties voor projectmanagement, financieel, onderwijs, logistiek, productie of marketing. Software die je organisatie, applicatie of website versoepelt en stroomlijnt. En allemaal online. Efficiënter kan bijna niet.

Software development

Wij hebben vele jaren ervaring in het ontwikkelen van maatwerk software op het gebied van inkoop-, verkoop, productie, planning, registratie, coaching, training, opleiding, logistiek, administratie, personeel veiligheid en monitoring. Voor iedere situatie hebben wij de beste oplossing beschikbaar.

Mobiele applicaties

Een goede en stabiele ervaring op een klein scherm. Voor velen de toekomst, maar nu al werkelijkheid. Wij vinden dat een applicatie op een smartphone dezelfde gebruiksvriendelijkheid en impact hoort te hebben als op laptop of desktop. Daarom bouwen we jouw mobiele applicatie voor native mobile. Voor iOS en Android.

De juiste informatie op het juiste moment. Wij zorgen voor een optimale procesflow binnen je organisatie. Wij helpen je met het vaststellen van de informatiebehoefte en met de technische ontwikkeling en implementatie ervan. Zo blijft de structuur logisch en net als je bedrijfsvoering.

2018-12-11T09:35:18+00:00

Independent Media

Independent Media is een allround media- & reclamebureau met de focus op internet. Met aantoonbare ervaring helpen wij u graag verder.

Populair